Mennesket bag

Mit navn er Allan Kirkeby Andreasen. Jeg har arbejdet med software i mere end 15 år. Først som udvikler derefter projektleder, og efter en HD i organisation og ledelse, flyttede jeg til Ukraine for at arbejde med at sikre et godt samarbejde mellem de danske kunder og deres kollegaer i Ukraine.

Den stigende efterspørgsel efter højt kvalificerede softwareudviklere samt en erkendelse af, at softwareudvikling handler om mennesker og ikke ressourcer gjorde, at jeg følte, at der var et behov for en outsourcingvirksomhed med fokus på de menneskelige værdier. Det er essentielt for mig, at vores kollegaer har gode arbejdsforhold, har interessante arbejdsopgaver, får personlig og faglig udvikling, arbejder i et professionelt miljø og bliver anerkendt for hårdt arbejde. Samtidig med at de får en konkurrencemæssig lønpakke.

I dag bor jeg i Lviv og er den daglige leder af kontoret.Allan Kirkeby Andreasen