Kompetencer

I Lviv er der rig mulighed for at finde udviklere, der matcher Jeres specifikke behov. Der findes et bredt udvalg af kompetencer inden for softwareudvikling, lige fra udvikling, test, support, systemadministration, tekstforfatning og personer, der arbejder med kvalitetssikring (QA).Kompetencer

Der er omkring 7.000 softwareudviklere i Lviv, der arbejder direkte for udenlandske kunder.

I Lviv findes der udviklere, som arbejder inden for en bred vifte af brancher som finans-, medicinal-, energi-, logistik- og transportbranchen samt inden for spiludvikling og online butikker.

Microsoft .NET udvikling og ASP.NET

Mere end 12 % af de ukrainske udviklere udvikler i C# .Net, de har både erfaring inden for web og desktop udvikling.

I Lviv findes C# .Net udviklere, der har erfaringen inden for en lang række teknologier som ASP.NET MVC, Azure, WCF, WPF og Windows Forms.

Java

11% af de ukrainske udviklere udvikler i Java. De har erfaring inden for henholdsvis desktop udvikling, web-udvikling og embedded udvikling.

I Lviv finder du Java udviklere, der arbejder med både J2SE og J2EE.

Frontend udvikling

Mere end 16% af de ukrainske udviklere arbejder inden for frontend udvikling.

I Lviv er frontend-udviklerne specialiseret i HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap, jQuery, Node.js, AngularJS, Knockout.js, LESS og SASS.

Mobile udvikling

Der er mere end 14% af de ukrainske udviklere, der arbejder inden for mobil udvikling.

I Lviv findes udviklere, der arbejder med native mobile udvikling til iOS (Objective-C og Swift) og Android, såvel som udviklere, der arbejder med cross-platform mobil udvikling som Xamarin, Ionic, Cordova og PhoneGap.

PHP

12% af ukrainske udviklere udvikler i PHP.

I Lviv findes PHP udviklere med erfaring i Laravel, Phalcon, CodeIgniter, WordPress og OpenCart.

C++ and C

Næsten 7% af udviklerne i Ukraine udvikler i C++ eller C.

I Lviv findes C++ og C udviklere med erfaring inden for desktop applikationer på både Windows og Linux og embedded udvikling. Der findes også udviklere med erfaring inden for Internet of Things (IoT) og udviklere med erfaring af protokoller.

Python

Tæt på 6% af de ukrainske udviklere udvikler i Python.

I Lviv findes Python udviklere, der har erfaring med Django samt med både Plone og Coco.

Database udvikling

I Lviv findes også database specialister inden for Microsoft SQL, Oracle, MySQL. Database specialisterne har erfaring med alt fra Big Data til modellering og optimering af store databaser.

Hos A2Sourcing finder vi med baggrund i en behovsafdækning udviklere baseret på Jeres specifikke behov. Allan har arbejdet i Ukraine i fire år. I løbet af de fire år har han opbygget et indgående kendskab til de kompetencer der findes i Lviv.