Ukraine som
outsourcing destination

Hvorfor Lviv? Egentligt er det meget enkelt ud fra en helhedsbetragtning. Her findes dedikeret og ansvarsfulde softwareudviklere, hvor kulturen – især for den yngre generation – minder om den danske og samtidig til en meget konkurrencedygtig pris.

Ukrainske softwareudviklere sætter en ære i at overholde aftaler og levere et godt stykke arbejde. Tillige er de meget venlige og hjælpsomme.

Lviv, ligger i det vestlige Ukraine og med kun 80 km til den polske grænse, er det kun naturligt, at de orienterer sig mod Europa. I gamle dage var Lviv en del af det Østrig-ungarske rige.

I Lviv, finder man en interessant blanding af østrigsk, polsk og sovjetisk arkitektur blandet med vestens effektivitet og skikke. I Lviv er der omkring 50 danske virksomheder samt et stort internationalt samfund.

UkraineUkraine kom på alles læber, da daværende præsident Viktor Janukovitj valgte ikke at underskrive en associeringsaftale med EU i november 2013. Det resulterede i store demonstrationer og efterfølgende uroligheder på Maidan pladsen i Kyiv og senere i kampe i Østukraine. I Lviv har der også været demonstrationer, men alle sammen fredelige. Med 550 Km til Kyiv og med over 1.200 km til fronten i øst har Lviv været fredelig under hele perioden og hvor de i slutningen af 2013 og starten af 2014 fyldte meget mentalt, er det nu blevet hverdag igen.